KATOLICISME

Den Romersk-katolske Kirke i Rom repræsenterer en gren af Kristendommen, der egentlig betragter sig selv som den overordnede version, der forener alle kristne skoler. Den opfatter sig selv som den altomfavnende faderskikkelse, der skal holde orden på den urolige børneflok.

KATOLICISME

Men intet kan være mere forkert. Der er mange elementer i denne verdensreligion, jeg ikke kan acceptere. For det første, at den bruger mennesker som råmateriale for hensynsløse forsøg på at få dem under dens kontrol. Den spiller på et velkendt instrument, nemlig at et menneske er født (dermed menes skabt) syge i sjælen, men Kirken i Rom kan hjælpe os ud af dette dilemma mod et passende vederlag, der for den er; giv os din sjæl. Kirken hævder at vi mennesker er født med en trang efter at finde Gud fra det sekund han har trykket på ”Enterknappen” til fødegangen og hermed er der en ny potentiel kunde i butikken.

Når disse indledende tanker er repræsenteret skal jeg skynde mig at tilføje, at jeg ikke tilsigter at fornærme personer, der tror på denne version af Kristendommen, men jeg ved godt, at jeg næppe undgår det. Jeg har ikke lyst til at diskutere om hvorvidt tro på overnaturlige kræfter er større eller mere værdifuld end videnskabelige landevindinger, men jeg ved, at intet er bedre for os alle end at finde frem til sandheden. Fra mørket gennem lyset til sandheden, skrives alle steder, men der står intet om, at det er en Gud, der er dens repræsentant.

Den Katolske Kirke er et verdensomspændende selskab med hovedkontor i Rom, hvor hele bestyrelsen og ledelsen opstiller målsætninger (visioner) samt strategier og selskabet har en af verdens bedste værktøjskasser med fremragende salgs- og markedsføringsinstrumenter.

Kundekredsen består af 1.2 billioner globalt fordelt et fantastisk kundepotentiale for de mange produkter, der udbydes. Alene i 2013 steg antallet af kunder med godt 17 millioner godt hjulpet på vej af en samlet salgsorganisation på mere en 1 billion ansatte, det er tæt på 1:1, ingen andre religioner har samme forhold mellem kunder og ansatte.

Der er godt 270.000 udsalgssteder fordelt mellem de store Mega Butikker ned til discountmodellen.

Udbuddet af produkter er omfattende men krones af det bedste og største nemlig mirakler. De fleste mirakler er solgt via Brandet; ”Den hellige Jomfru” i Lourdes i Frankrig, der indtil 2014 har produceret 71 mirakler, der alle har været gennem et omfattende screening før den endelige godkendelse kunne finde sted og et tilhørende certifikat udstedt.

Billigste produkt er et simpelt stearinlys. Men uanset disse kommentarer kan jeg da godt skrive, at jeg er meget imponeret over de katolske domkirker, der er blandt de smukkeste bygningsværker i Europa, og jeg glemmer et øjeblik at tænke på, hvordan de er finansieret gennem de sidste 1100 år.

Men jeg glemmer ikke kirkens budskab om, at det kun er via den, der er adgang til det evige liv og at den er hos mig 24/7 i alle årene i denne tilværelse. Bare tanken om, at der er en oppe i skyerne, der sidder sammen med mig og læser mine tanker eller er i soveværelset, når jeg tilbeder min kone, vækker afsky.

Men det påstås altså at fra kirkens kontrolcenter i Rom føres der nøje regnskab med vor tilværelse og Vorherre sørger hele tiden for at kirkens IT systemer er opdaterede, så den dag, da regnskabets time kommer, kan du ikke snyde os. Har du underskud på din konto er der ingen billetter til sofapladsen” in the clouds”.

Vi fører tilsyn med dig døgnet rundt og ved alt om, hvad du foretager dig. Overholder du vore instrukser? Glem ikke at vi i Rom har eneforhandlingen af syndsforladelsen fra Overdommeren samt alle globale rettigheder. Prøv at kaste et blik på færdselsreglerne for de fromme og naive tilhængere; ikke stjæle, begå hor, være grådig bare for at omtale et par af dem. Hvem er det, der 24/7 overtræder dem? Rigtigt Kirken i Rom, der som bekendt er opført gennem finansieringsmodellen pengeafpresning. Det er jo netop de værktøjer vi bruger, når vi beder dig om at overlade os den fulde kontrol af dine personlige og mentale fakulteter. Jeg er lettere ironisk, men jeg kan ikke skrive en bedre generel indledning til dette afsnit. Til gengæld vil jeg prøve at være mere objektiv i efterfølgende beskrivelser.

I 2014 har vi alle været vidne til den sanering af Vatikanet, som den nye pave Frans har igangsat. Det var også på høje tid at få startet en oprydning af de mange problemer, der har hobet sig op, hvoraf det største synes at være, at mange af de højtstående funktionærer i selskabet har troet på, at de kunne opføre sig som magtsyge chefer og slippe af sted med bedragerier, intriger, komplotter og egoistiske egenskaber på niveau med Jesus, der også fik folk til at tro på, at han kunne gå på vandet. Med andre ord er en coaching på vej af mellemlederniveauet.

Opdatering

I forbindelse med nedskrivningen af mine erindringer, brugte jeg i 2016 en del tid på at opdatere min viden om Kirken i Rom, der fortsætter sine tyvetogter over kloden og hensynsløst indsamler midler, der ikke anvende til de formål, der angives, men til at opretholde en korps af korrupte personer i Vatikanet. De burde skamme sig ad helved til og jeg håber de ender der, under forudsætning af, at det eksisterer, men det anser jeg ikke for sandsynligt. På den anden side; er det ikke netop helvede, der trues med, hvis man ikke overholder spillereglerne? Og det gør Kirken ihvertfald ikke. Her stortrives korruptionen under middelalderlige forhold.

Opdatering